Digitale ure

Professionelle digitale LED ure og displays til opsætning både ude og inden. Specialfremstillet til brug i lige fra operationsstuen til eksempelvis krævende miljøer på perroner og store fabrikshaller.

Fremstillet i Frankrig efter ISO 9001 & 14001 standarder, hvilket er garanti for kvalitet- og miljøsikring.

Mange trådløse eller kablede synkroniseringsmuligheder.

Style serien – Et tidsløst og moderne digitalt ur

Vores Style serie er i et moderne og tidløst LED ur, i et 8 mm ultra tyndt design. Den matte antireflekterende skærm ser flot ud, og gør uret lettere at aflæse.

Uret fås med mange forskellige synkroniseringsmuligheder og med eksempelvis nedtællingsfunktion eller dato-, ugenummer og temperaturvisning.

Style serien er et digitalt ur i mange udformninger og til mange formål.

Style serien findes i en lang række af forskellige modeller til ethvert formål lige fra klasselokalet til operationsstuen – Uret fås med en cifferhøjde på enten 5 cm, 7 cm eller 10 cm, og i 5 mulige LED farver.

Uret kan fås med 23 forskellige sprog.  Bla. Dansk.

HMT og HMS LED-serie

Vores HMT og HMS serie er velegnet til de mest krævende klimatiske forhold, som f.eks. ved høj fugt og ekstreme temperaturer. Uret fås i størrelser fra 0,5 til 2,5 meter i længden og passer ind i udendørs- og store indendørs rum så som lufthavne, togstationer, parkeringspladser, shopping centre, fabrikker og stadioner m.m.

Verdensure med valgfrie byer

Denne række af ure viser flere tidszoner og tiden i flere byer rundt om i verden samtidigt. 3 – 7 valgfrie byer og 5 LED farver er muligt. Perfekt til virksomheder, børser og lufthavne med et internationalt publikum.

LED display til brug ved vinterbadning og pool områder m.m.

Displayet kan eksempelvis vise tid, luft og vandtemperatur, og udføres med valgfri tekst. Et display der kan opsættes både ude og inde, og er et oplagt valg ved vinterbadning, havnebade eller i svømmehaller.

Tidssynkronisering

Alle ure kan opsættes som selvstændige enheder, eller i et netværk af ure med eventuelle lyd- og ringeenheder. Synkroniseringen styres meget præcist kablet eller trådløst via et hoved-ur eller en tids-server der modtager et nøjagtigt signal via satellit (GPS) eller over land antenner (DCF).

Vores franske partners forpligtelser

null

ISO 14001 CERTIFICERIN

Styr på påvirkningen af miljøet

null

PLANET TECH’CARE UNDERSKRIVER

Digitalt miljøinitiativ

null

PRODUKTION LAVET I FRANKRIG

Brug af genanvendelige eller genbrugsmaterialer

null

ECOCYCLERIE PARTNERSKAB

Genbrug af udstyr