Nye tårnure og urværker

Vi bygger tårnure og facadeure på værkstedet i Vejle. Unika produkter lavet på de mål kunden ønsker, og monteret med urværker vi enten selv bygger, eller importerer fra Schweiz eller Frankrig.

Ud over dette forhandler vi tårnure og facadeure produceret i Frankrig. Derved tilbyder vi en bred vifte af ure til alle formål og i alle designs. Lige fra det klassiske gamle udseende, til det moderne LED belyste.

Forskellige prislejer

Urene bygges i mange forskellige prislejer, alt efter hvilke materialer, urværk og urtype der vælges.

Vi bygger også mere standardiserede tårnure til faste priser. Så kontakt os endelig for få et gratis og uforpligtende tilbud.

Mangeårig erfaring

En lang erfaring og viden givet videre igennem generationer, giver kvalitets ure med smukke bemalinger og forgyldninger. Der skal så uendelig en lille afvigelse til, for at resultatet bliver det modsatte.

Vi forgylder altid med 23,75 eller 24 karat guld til de udendørs ure, da en lavere karat vil anløbe på grund af et højere kobberindholdet.

Et lille udpluk af tårnure vi enten har restaureret eller nybygget. Vi har været involveret i hundredevis af projekter med tårnure igennem tiden.

Se flere referencer nederst på siden.

Klassiske ure

Vi bygger ure i alle designs.

Bred vifte af ure til et hvert formål

Ved siden af at vi bygger nye og restaurerer gamle tårnure og facadeure, forhandler og opsætter vi kvalitets ure, uranlæg og tårnure fra vores Franske partner Bodet.

Vi kan derved tilbyde en bred vifte af ure til et hvert formål.

Flere forskellige typer urværker

Vi forhandler mange forskellige typer urværker og ur-systemer, så vi har helt sikkert det ur eller urværk i skal bruge. Kontakt os for yderligere information og priser.

Se et udpluk af vores referencer