Vi bygger jeres ur

På værkstedet i Vejle bygger vi ure.

Vi har i gennem tiden bygget mange forskellige ure. Det lige fra smukke bladguldsforgyldte solure og tårnure for Kirker, slotte og herregårde til flotte klassiske ure til tennis-, golf- og ridebanen.

På billedet ses et nyt ur, vi har udført i massiv valset kobber, og som vi har patineret med en helt speciel teknik, så det fremstår helt bronze-agtigt. Tal og visere er udført i messing, og er belagt med 23,75 karat Rosenobel dobbeltguld.

Uret er udført for Anne- og Anders Holch Povlsen, og sidder på spiret ved indgangen til Constantinsborg. Uret har to urskiver, og drives af et mekanisk tårnurværk vi også har opsat.

Vi har igennem tiden bygget flere spændende ure for Holch Povlsen familien.

Fra tegning til færdigt ur

Vi designer selv, og bygger urene ud fra mange års erfaring med dette, men også ofte i samarbejde med arkitekter og designere.

På værkstedet fremstilles alle ur-delene, hvad enten vi taler om rekonstruktioner eller ny-fremstilling.

Vi arbejder i alle typer af metaller

På værkstedet fremstiller vi selv delene til urene. Det lige fra det fine spåntagnings-arbejde til de grovere plade- og profil-udformninger.

Lodninger og svejsninger udføres i en bred vifte af metaller, lige fra kobber og messing til støbejern, aluminium og rustfrit stål m.fl.

Sæt fremtiden godt i gang med et nyt smukt ur.

Vi specialfremstiller og tilbyder flere typer af nye tårnure og facadeure.

Se et udpluk af vores referencer